Részeg izidor
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 6 tojásból piskóta
krém
- 2 csomag puncspuding
- 6 dl tej
- 20 dkg vaj
- 20 dkg cukor
teteje
- 2 tojásfehérje
- 10 dkg cukor
Elkészítés
A puncs pudingport 6 dl tejben sűrűre főzzük, majd a cukrot is belekeverjük. Ha kihűlt, a vajat is. Alaposan elkeverjük. A piskótára kenjük a felét. A babapiskótát rumba beleforgatjuk, majd a krémre rakjuk. Ezután a maradék krémet a babapiskótára kenjük. Teteje: A tojásfehérjét gőz fölött a cukorral alaposan elkeverjük, majd a torta legtetejére kenjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.